Studio fasiliteter og utstyr


Oversikt over fasiliteter og utstyr

Studiolokaler

Med mer enn 70 kvadratmeter studio i det tidligere NRK-bygget på Minde i Bergen, så har vi et av de største lydstudioene i Bergen. Både studioet og kontrollrommet er av kjent NRK-standard.


Utstyr

Vi benytter Apple Mac’er med siste versjoner av Steinberg Nuendo, Avid Pro Tools Ultimate, PreSonus Studio One Professional og Apple Logic Pro X.

Våre lydkonvertere er produsert av Universal Audio og PreSonus. Opptak skjer uten lydforsinkelse, slik at de som spiller inn får den aller beste opplevelse som er mulig i et profesjonelt studio.

Mixer: PreSonus StudioLive 32 Series III og SSL UF8 (2 stk) og SSL UC1.

Vi har «alt» av plugins fra «alle» produsenter.

I kontrollrommet har vi HEDD type 07 og Avantone Active MixCube høyttalere, og vi benytter hodetelefoner fra produsenter som Sennheiser, Beyerdynamic, Koss, PreSonus, Steven Slate og Sony.

Vi har et rikt utvalg av mikrofoner fra produsenter som Townsend Labs, Neumann, Telefunken, Shure, AKG, Slate, Electro-Voice, Avantone, Sony, PreSonus m.m.

Det er mye mer som kunne vært nevnt, men det blir nok litt sært for de fleste. Ved behov fra kunder skaffer vi utstyr som vi ikke selv har i studio.


Instrumenter

I studio har vi gitarer og basser fra Fender, Martin, Lowden, Yamaha, Hagstrøm, Sire, Epiphone m.m, i tillegg til digitalt trommesett fra Roland.

Vi har også et rikt utvalg av plugins-instrumenter fra en rekke produsenter som vi oppdaterer fortløpende, som f.eks. Native Instruments – der vi også har fysiske instrumenter som Komplete Kontrol S88 MK2, S61 MK2 og Maschine Studio.