Studio fasiliteter og utstyr


Oversikt over fasiliteter og utstyr

Studiolokaler

Med mer enn 70 kvadratmeter studio i det tidligere NRK-bygget på Minde i Bergen, så har vi et av de største lydstudioene i Bergen. Både studioet og kontrollrommet er av kjent NRK-standard.


Utstyr

Vi benytter Apple Mac Pro med Avid Pro Tools Ultimate, Avid S3, Pro Tools | Dock, PT | Control sammen med DiGiGrid IOX og D fra Waves/DiGiGrid.

Vi har «alt» av plugins fra produsenter som AIR Music Technology, Audio Ease, Avid, Celemony, Eiosis, FabFilter, HEDD, IK Multimedia, McDSP, Nugen Audio, Native Instruments, Sample Magic, Slate Digital, Sound Radix, SoundToys, Steinberg, TC Electronic, Toontrack, Townsend Labs, Waves, iZotope m.m.

I tillegg har vi også fullversjoner av Apple Logic Pro X og PreSonus Studio One 3.

I kontrollrommet har vi HEDD type 07 og Avantone Active MixCube høyttalere, og vi benytter hodetelefoner fra produsenter som Sennheiser, Beyerdynamic, Koss og Sony.

Vi har et rikt utvalg av mikrofoner fra produsenter som Townsend Labs, Neumann, Telefunken, Shure, AKG, Electro-Voice, Avantone, Sony m.m.

Det er mye mer som kunne vært nevnt, men det blir nok litt sært for de fleste. Ved behov fra kunder skaffer vi utstyr som vi ikke selv har i studio.


Instrumenter

I studio har vi et Yamaha piano samt gitarer og basser fra Fender, Martin, Yamaha, Hagstrøm, Sire, Epiphone m.m, i tillegg til digitalt trommesett fra Roland.

Vi har også et rikt utvalg av plugins-instrumenter fra en rekke produsenter som vi oppdaterer fortløpende, som f.eks. Native Instruments – der vi også har fysiske instrumenter som Komplete Kontrol S61 og Maschine Studio.